‘Wanneer je de kracht hebt om je ziel te ontdekken, weet je dat je op de goede weg zit’

Ervaringen

De mening van anderen over hun ervaringen in mijn praktijk in Capelle/Rotterdam geeft een beter beeld van de toepasbaarheid van mijn therapie en coaching. Op deze pagina leest u enkele ervaringsverhalen van mijn cliënten.

 • Recensie van Carin

  Tijdens de eerste ontmoeting met Boukje viel het me op dat ik me gelijk op mijn gemak voelde. Hierdoor kon ik mezelf gemakkelijk openstellen. Ik vond het erg fijn om met Boukje te praten. Het is een spontane en gezellige vrouw die mij goed weet te adviseren en tegelijkertijd een luisterend oor kan zijn. Dat vind ik ook een van de belangrijkste dingen: dat iemand goed kan luisteren. Boukje is iemand die mij heeft bewezen dat dat mogelijk is.

  We begonnen de sessie met een gesprek waarin ik mocht vertellen waar ik tegenaan loop in het leven. Boukje stelde tussendoor wat vragen en voor we het wisten waren we alweer twee uur verder. Dat is ook iets wat ik erg belangrijk vind: tijd speelt geen rol. Ook dit wist Boukje waar te maken en dat waardeer ik enorm.

  Lees verder →
 • Recensie van Ingrid

  Een fijn gesprek voorafgaand aan de healing met Boukje gehad. Weet als geen ander de onderwerpen bespreekbaar te maken waar je het eigenlijk liever niet over wilt hebben. Is een talent als je dat toch voor elkaar krijgt en vooral als dit uit eigen vrije wil ontstaat.
  Zij trok bij mij een enorme boosheid naar boven, die er uit moest.
  Dankbaar dat ik dit mocht loslaten, in volle vertrouwen.

  De voelbare en krachtige golven van energie die ervoor zorgen dat de energie weer de kant op gaat waar die heen moet, de goede kant, nog steeds voelbaar. Een dankjewel vanuit het

  Lees verder →
 • Recensie van Eugenie

  Wat een ervaring had ik van de week en eigenlijk nog steeds.

  Stukje achtergrond: Ik werd gek van de chaos in mijn hoofd, de drukte, alles wat ik moet doen en voor mijn man en kinderen mag regelen. Gevolg was dat ik thuis moe en futloos was, nee niet naar de buiten wereld, die merken het niet…..Alleen ontmoette ik Boukje die dat wel doorhad. Zij vertelde mij over haar werk en ze wilde mij graag helpen om rust te krijgen en ook thuis weer die leuke vrouw en moeder te zijn.

  Lees verder →
 • Recensie van Ilse

  Lieve Boukje, wat ben ik dankbaar dat ik twee keer Bars van je heb mogen ontvangen. Na elke behandeling mogen ervaren dat mijn overvolle hoofd weer ruimte heeft gekregen om nieuwe ervaringen op te slaan. Ervaringen en ideeën om deze te gebruiken om nieuwe mogelijkheden te creëren en te manifesteren. Hoe cool is dat. En hoe kan het nog beter dat dit.. ja dat kan. Meer ontspannen, anders naar dingen kijken, meer mijzelf zijn.
  Een liefdevol en een kleurrijk wezen erbij in mijn leven. Yes, me so happy! Oh, ja en je hebt mij ter plekke zoveel mooie suggesties gegeven en ook nog eens de last (pijn in mijn schouder) zo goed als laten oplossen in de ruimte.
  Je bent een kei! Liefs Ilse

  Lees verder →
 • Recensie van Nesya

  Als collega-Spiritueel therapeuten in opleiding, zijn er menige gelegenheden geweest waarop Boukje en ik op elkaar geoefend hebben. Boukje is in eerste instantie een stralende, vrolijke, vrijgevige, spontane vrouw die de humor inziet van een situatie maar tegelijkertijd reflecteert op leermomenten in het leven voor haar eigen, spirituele groei. Tijdens een sessie geeft ze de begeleiding die bij een Spiritueel therapeut past wanneer die vanuit het hart en uit liefde werkt; vanuit haar nieuwsgierige natuur stelt ze vragen die je doen nadenken over jezelf en luistert ze met meer dan haar gehoor; haar rustgevende stem ontspant je lichaam en gedachten, en brengt je moeiteloos in een meditatieve toestand; haar begrip voor het leven schenken je het geduld en de tijd om je bewust te worden van je eigen gevoelens; haar intuïtieve natuur leiden je naar datgene wat je nodig hebt voor je persoonlijke, spirituele inzichten; en haar hart omringt je met de liefde, troost en licht wanneer je door zware emoties heen gaat, niet alleen tijdens de sessie maar ook erna. Boukje is niet alleen Spiritueel therapeut, maar vooral een mens die uit liefde en met passie haar werk verricht.

  Lees verder →