Spiritueel Therapeut & Coach

Boukje Bredehof spiritueel therapeut
Ik ben Boukje Bredenhof en werk als spiritueel therapeut.

Ik ben Boukje Bredenhof en werk als spiritueel therapeut, geboren 06-03-1961 te Leeuwarden. Ik hou van muziek, film kijken in de bioscoop, lezen, dansen, natuur, eten, vintage, kleur, mandala’s, familie, vrienden en nog veel meer.

In juni 2010 was ik op een open dag bij de ASPI (Academie voor Spirituele Integratie), ik was  geïnteresseerd in de vierjarige opleiding tot Spiritueel Therapeut en had mijn motivatiebrief en CV bij mij. Mijn aura en chakra’s werden gelezen door een docent van de ASPI, naar aanleiding van de aura-chakra reading kreeg ik toestemming om de opleiding te doen. Jippie!

Opleiding Spiritueel Therapeut

De opleiding bij de ASPI heeft me veel gebracht als mens en therapeut. Ik heb veel geleerd over mijzelf en heb een diepe, brede spirituele ontwikkeling doorgemaakt. Het was intensief werken aan mijzelf in relatie tot andere mensen. Met als doel mensen te begeleiden in hun heelwordingsproces. Ik ben van mening dat ik een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan mijn cliënten.

Het schrijven van mijn scriptie is het laatste onderdeel van de opleiding tot Spiritueel Therapeut. Ik heb geschreven over emotionele chantage. Emotionele chantage is de rode draad in mijn leven geweest en ik zie met dit onderwerp een ingang voor mijn specialisatie als Spiritueel Therapeut.

Spiritueel Coach

Mijn taak is jou begeleiden in het verbeteren van kwaliteit van leven. Ik kan jou helpen de weg naar binnen te vinden, waar je je hulpbronnen en kwaliteiten kan ontdekken en kan leren deze te gebruiken. Ieder mens  blijkt voor elk probleem zelf een oplossing in zich te dragen.

Mijn doel is mensen helpen/begeleiden bij het bewust worden en verwerken van emoties en andere zaken die in de weg staan en hun blik te richten op de hogere essentie, het doel van het leven.

The organizer announced that teaching teachers about technology would begin in five minutes on write my research paper the right side of the room, and could write my essay today the person who wrote the idea down please moderate and share at that session.